0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Zonwering Woudenberg

Zonwering Woudenberg

Op zoek naar mooie zonwering in Woudenberg ?

Het is stralend zomer en de zomerse temperaturen blijven stijgen. Verkoeling en schaduw is dan ver te zoeken. Buiten in de achtertuin zitten is geen pretje en ook in uw woning of bedrijfspand is het veel te warm. De oplossing? Kies voor zonwering van FREMA Zonwering.

Ruime keuze zonwering in Woudenberg

Wij leveren en plaatsen een ruim assortiment aan zonwering in de regio Woudenberg. Graag zetten wij voor u de voordelen per soort op een rij:

  • Rolluiken: onze rolluiken zijn niet alleen uitstekend zonwerend, maar ook energiebesparend, geluidwerend, isolerend en ze bieden bescherming tegen inbraken en weersomstandigheden.
  • Markiezen: geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. De zijkanten zijn dicht, waardoor hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort. Markiezen zijn uitstekend geschikt voor winkel-, bedrijfspanden en horeca, omdat ze ook voorzien kunnen worden van bedrukking.
  • Verandazonwering: deze zonwering is zowel bovenop het dak als aan de zijkanten te plaatsen.
  • Terrasschermen: kunnen bij ons tot zeer grote afmetingen gerealiseerd worden. Voor balkons en andere windvangers hebben wij bovendien speciale knikarmschermen die tegen een (wind)stootje kunnen.
  • Uitvalschermen: kunnen heel laag uitgerold worden en is daardoor ideaal tegen de laaghangende zon. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren en te bedienen en daardoor voordelig in de aanschaf.
  • Screens: filteren direct de invallende zon en warmte. Verder helpen screens om verkleuring van uw gordijnen en meubels tegen te gaan. Bovendien kunt u zelf naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen. Tot slot zijn screens heel compact en overal te plaatsen.

Reparatie

Bent u nog tevreden met uw huidige zonwering, maar werkt deze niet meer goed ? Wij zorgen ervoor dat uw binnen– of buitenzonwering weer werkt ! Wij repareren elk merk en type zonwering, snel en vakkundig!

Bel ons voor een afspraak voor een persoonlijk en deskundig advies op 0317-613285 of 06-22370034 of vul het contactformulier in dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Wat onze klanten uit Woudenberg over ons zeggen: