0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Zonwering Veenendaal

Zonwering Veenendaal

Op zoek naar zonwering in Veenendaal ?

Zonwering Veenendaal. FREMA Zonwering is al meer dan 15 jaar de zonweringspecialist van de regio Veenendaal. Wij leveren en plaatsen o.a.:

Goede zonwering gaat jarenlang mee, daarom adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Zonwering moet niet alleen functioneel zijn, ook de kwaliteit, uitstraling en de juiste montage zijn erg belangrijk. Het moet immers een harmonieuze eenheid vormen met uw woning. Mede door onze jarenlange ervaring in de bouw hebben wij een voorsprong om voor elke situatie een passende oplossing te bedenken.

Meer weten ? Bel 0317-613285 / 06-22370034 of vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Reparatie

Bent u nog tevreden met uw huidige zonwering, maar werkt deze niet meer goed? Wij repareren alle merken zonwering, snelle reparatieservice en geen voorrijkosten.

Wat klanten in Veenendaal over Frema zonwering zeggen:

“Circa 10 jaar geleden voor de gehele woning zonwering laten aanbrengen door Frema. Als er ook maar iets is, wordt er direct een afspraak gemaakt en wordt het probleem snel verholpen. De service is buitengewoon goed!! Dhr. Lammers, Veenendaal

” Zeer serieus met hun vak bezig. perfect geinstalleerd. Laat de zon maar komen ! Dhr. H. van Bulken, Veenendaal.

Wat onze klanten uit Veenendaal over ons zeggen: