0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Zonwering Lienden

Zonwering Lienden

Zonwering in Lienden met FREMA Zonwering

Zoekt u in Google op zonwering Lienden, omdat u graag gratis vrijblijvend advies wilt? FREMA Zonwering is al meer dan 18 jaar de specialist in zonwering voor regio Lienden. Wij staan voor een korte levertijd en snelle service. Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor uw probleem, dan staan wij voor u klaar. Bel naar 0317 – 613 285 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat kunnen wij voor u betekenen voor zonwering in Lienden?

Of u nu op zoek bent naar screens, rolluiken of terrasschermen, wij staan voor u klaar.

  • Rolluiken zijn niet alleen uitstekend zonwerend, maar ook energiebesparend, geluidwerend en isolerend. Bovendien bieden ze bescherming tegen inbraken en weersomstandigheden. Ook plaatsen wij steeds meer solar rolluiken en rolluiken met kantelbare lamellen. Deze populaire rolluiken op zonne-energie hebben vele voordelen. U bekijkt ze op onze website.
  • Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. De zijkanten zijn dicht, waardoor hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort. Markiezen zijn uitstekend geschikt voor winkels, bedrijfspanden en horeca. Ook zijn ze uitermate geschikt voor reclame bedrukking.
  • Verandazonwering is zowel bovenop het dak als aan de zijkanten te plaatsen.
  • Terrasschermen kunnen bij ons tot zeer grote afmetingen gerealiseerd worden. Voor balkons en andere windvangers hebben wij bovendien speciale knikarmschermen die tegen een (wind)stootje kunnen.
  • Uitvalschermen kunnen heel laag uitgerold worden en is daardoor ideaal tegen de laaghangende zon. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren en te bedienen en daardoor voordelig in de aanschaf.
  • Screens filteren direct de invallende zon en warmte. Verder helpen screens om verkleuring van uw gordijnen en meubels tegen te gaan. Bovendien kunt u zelf naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen. Tot slot zijn screens heel compact en overal te plaatsen. Ook plaatsen wij solar screens. Deze werken 100% op zonne-energie, dus gaten boren is niet meer nodig, en binnen zijn er geen snoeren en kabelgoten meer in het zicht!

Zonwering reparatie

Is door intensief gebruik van uw zonwering de motor kapot? Of heeft de harde wind het doek van de zonwering kapot gemaakt? Voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 18 jaar ervaring in de branche draaien wij onze handen niet om voor het repareren van zonwering. Soms is het ook een eenvoudige ingreep.

Bij ons profiteert u van een snelle reparatieservice. Bovendien zijn wij telefonisch goed bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09:00u t/m 21:00 u. Wij rekenen geen voorrijkosten. Immers, een kapotte zonwering is immers al vervelend genoeg. Kortom, is uw zonwering kapot, neem contact met ons op via 0317 – 613 285. Wij zorgen voor een snel en vakkundig herstel.

Voor zonwering in regio Lienden
Wilt u vrijblijvend advies of direct een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in wij laten zo snel mogelijk van ons horen. FREMA Zonwering is de specialist in zonwering voor regio Lienden.