0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Zonwering Ede

Zonwering Ede

Op zoek naar zonwering in Ede ?

Zonwering Ede. FREMA zonwering is al meer dan 17 jaar de zonweringspecialist van de regio Ede. Wij leveren en plaatsen alle soorten zonwering zoals o.a.:

Goede zonwering gaat jarenlang mee, daarom adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Zonwering moet niet alleen functioneel zijn, ook de kwaliteit, uitstraling en de juiste montage zijn erg belangrijk. Het moet immers een harmonieuze eenheid vormen met uw woning. Mede door onze jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij een voorsprong om voor elke situatie een passende oplossing te bedenken.

Meer weten ? Bel 0317-613285 / 06-22370034, of vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Reparatie

Bent u nog tevreden met uw huidige zonwering maar werkt deze niet meer goed? Wij repareren alle merken zonwering, snelle reparatieservice en geen voorrijkosten.

Wat klanten uit Ede over ons zeggen:

Superblij met onze nieuwe screens. Heel tevreden over het bedrijf Frema. Ze denken met je mee en maken samen met ons de juiste keuze. Prachtig werk afgeleverd en alle afspraken nagekomen. Dikke pluim.
Mevr. Dees over haar Windvaste screens in Ede.

Wat onze klanten uit Ede over ons zeggen: