0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Zonwering Doorn

Zonwering Doorn

Voor zonwering in Doorn en omgeving

Bent u op zoek naar Zonwering in Doorn? Bekijk ons u ruime aanbod screens eens! Of heeft u een traditionele woning en wilt u deze voorzien van passende zonwering? Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Wilt u gedurende de zomermaanden heerlijk op het terras zitten en wilt u goed beschermd zijn tegen de zonnestralen? Wij hebben een ruim assortiment aan knikarmschermen.

FREMA Zonwering is al jarenlang toonaangevend in de branche. Wij staan voor een korte levertijd en snelle service. Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor uw probleem, dan staan wij voor u klaar. Bel naar 0317 – 613 285 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer dan 20 jaar de specialist in zonwering voor Doorn en omgeving
FREMA Zonwering is al meer dan 20 jaar de specialist in zonwering voor Doorn en omgeving. Waarom u voor ons moet kiezen?

Zonwering op zonne-energie
Duurzame zonwering is de trend! Wij krijgen er steeds meer vraag naar. Dit hangt samen met de steeds grotere vraag naar het verduurzamen van woningen. Wij plaatsen screens, rolluiken en rolluiken met kantelbare lamellen op zonne-energie. In plaats van dat de zonwering wordt aangesloten op het stroom, bedient u deze met de opgewekte zonne-energie en de draadloze afstandsbediening (of met een app op uw telefoon). Bovendien werkt de zonwering altijd; alleen al daglicht volstaat om de accu op te laden.

Reparatie van zonwering in Doorn

Woont u in Doorn en moet de zonwering gerepareerd moet worden, dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk uitgevoerd zien. Bij ons profiteert u van een snelle reparatieservice. Bovendien zijn wij telefonisch goed bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09:00u t/m 21:00u. Wij rekenen geen voorrijkosten. Immers, een kapotte zonwering is immers al vervelend genoeg. Kortom, is uw zonwering kapot, neem contact met ons op via 0317 – 613 285. Wij zorgen voor een snel en vakkundig herstel.