0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Rolluiken Wageningen

Rolluiken Wageningen

Zonwerend, energiebesparend en isolerend

Wilt u uw appartement, 2-onder-1 kap of bedrijfspand voorzien van rolluiken? Gaat u binnenkort uw nieuwe woning betrekken en wilt u goed advies over het plaatsen van solar rolluiken? Voor rolluiken in Wageningen staat FREMA Zonwering voor u klaar. Wij leveren rolluiken die op maat zijn gemaakt voor uw woon- of werksituatie. Bovendien zijn ze niet alleen zonwerend, maar ook nog eens energiebesparend, geluidwerend, beschermend en isolerend. Wij bieden u een ruim assortiment rolluiken met een mooi design en fraaie afwerking. Wilt u goed advies? Neem contact met ons op via 0317 – 613 285.

Voordelen rolluiken

Wanneer wij bij u in Wageningen rolluiken komen plaatsen, profiteert u van verschillende voordelen:

Solar rolluiken

Met solar rolluiken bespaart u optimaal op uw energie(kosten). Wij plaatsen ze steeds vaker in plaats van de ‘standaard’ rolluiken. Ze zijn niet alleen van hoge kwaliteit en mooi afgewerkt, maar ook makkelijk te plaatsen. Aansluiting op het energienet is niet nodig. Ook gaten boren en bedrading naar binnen halen zijn verleden tijd. Bovendien is een solar rolluik dat gesloten is, standaard beveiligd tegen optillen dankzij zijn unieke en gepatenteerde vergrendelingsmechanisme.

(Solar) rolluiken met kantelbare lamellen

Wilt u de warmte buitenhouden, maar wel onbeperkt licht doorlaten? Dan zijn onze (solar) rolluiken met kantelbare lamellen een uitstekende keuze. De lamellen kunnen 80 graden kantelen en is op elk moment beveiligd tegen optillen. Ook heeft u geen last van klapperende lamellen door wind. Kortom, een goed alternatief voor buitenjaloezieën en bovendien meer voordelen. Ook kunnen wij deze rolluiken voor u inbouwen in de dakkapel of dakoverstek als u daar ruimte heeft.

Rolluiken in Wageningen laten plaatsen

Wilt u in Wageningen rolluiken laten plaatsen? Neem contact met ons op. Gaat u een nieuw huis bouwen? Schakel ons tijdig in, zodat wij ze voor u in kunnen bouwen. Bekijk ook onze andere buitenzonwering. Wilt u advies, dan kunt u ook natuurlijk contact met ons opnemen.

Wat onze klanten uit Wageningen over ons zeggen: