0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Zonwering landgoed “De Tangh” Rhenen

Zonwering landgoed “De Tangh” Rhenen

Screens geplaatst op Landgoed De Tangh in Rhenen

Maatwerk opdracht op een prachtige locatie! Op de serre van Landhuis “De Tangh” in Rhenen hebben wij windvaste zipscreens XS geplaatst. Deze screens hangen door het ritssysteem altijd superstrak en hebben kleine onopvallende bakken en geleiders. Deze zonwering is dus ideaal voor monumentale gebouwen omdat het geen afbereuk doet aan de uitstraling van het monument.

Meer over de screen Zip XS:

De screen zip XS is een ritsscreen met extra smalle zijgeleiders. Deze screen is hierdoor ook in situaties met weinig ruimte makkelijk en goed te plaatsen. Deze compacte screen is leverbaar in vele afmetingen, kleuren en doekkleuren!

De screen zip XS wordt gekenmerkt door zijn extra smalle zijgeleiders van 35 mm. Esthetisch verantwoord en eenvoudig in montage, zonder afbreuk te doen aan de vele voordelen van de screen. Ook bij de XS is de keuze aan opties groot.
Het maakt de XS de keuze van architecten en wordt daardoor veelal toegepast als projectzonwering. Dat het hier uitsluitend voor bedoeld is, is echter een misvatting. De zipscreen XS is ook uitermate geschikt als zonwering voor uw woning.

Kenmerken:

Warmte- en lichtwerend
Blijvend zicht naar buiten
Bespaart tot ± 30% aan energie
Windvast tot 145 km/h
Extra smalle zijgeleiders

Maximale afmetingen 4 m. x 3.5 m. en 3 m. x 3.5 m. (breedte x hoogte).

Uitgevoerd in: Rhenen.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten