0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


zonwering in Rhenen

zonwering in Rhenen

Patiorola zonwering geplaatst in Rhenen

Zonwering in Rhenen. Met een mooi uitzicht op de Cuneratoren in Rhenen hebben wij deze Patiorola semi vrijstaande zonwering van 30 m2 met verlichting geplaatst. Een Patiorola is een veranda bestaande uit een aluminium frame en zonweringdoek. Deze zonwering kan tot een doekoppervlakte van maar liefst 45 m2 verkregen worden. Het doek en de (dimbare) verlichting is elektrisch te bedienen d.m.v. een afstandbediening.

Deze terraszonwering is breed inzetbaar; zowel vrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. Het vrijstaande terrasscherm is daarmee geschikt voor een dakterras of plaatsen achter in de tuin, maar ook ideaal als terraszonwering voor horeca, terrassen, voetbal- en tennisvelden etc. Ook bij een klein regenbuitje hoeft u niet direct het scherm in te halen en naar binnen te gaan. Hierdoor is deze buitenkamer ideaal voor zowel privé als professioneel gebruik. Deze vrijstaande zonweringsystemen kunnen ook worden ingezet op plaatsen waar muren te zwak zijn om een traditioneel zonnescherm te plaatsen.

Ook interesse in deze of andere zonwering ?

Neem contact met on op voor een persoonlijk en deskundig advies via tel. nr.: 0317-613285 of 06-22370034 of vul het contactformulier in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Uitgevoerd in: Rhenen.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten