0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Zonwering Driel

Zonwering Driel

Rolluiken en screens geplaatst in Driel

Vorige week deze woning in Driel voorzien van screens en rolluiken! Alles draadloos bedienbaar via een app op de telefoon.

Deze klant profiteerde nog van 10% extra winterkorting en ontvangt de Somfy appbediening t.w.v. 169 € van ons kado!

Voordelen van rolluiken

Zonwerend
Een zeer belangrijk voordeel is het feit dat rolluiken zonwerend zijn. Door de deze op een warme dag dicht te doen, kunnen de zonnestralen de woning niet langer opwarmen en blijft de woning heerlijk koel. Wanneer u een rolluik plaatst voor het raam van de slaapkamer, kunt u ’s nachts lekker slapen zonder veel last te hebben van de warmte.

Energiebesparend en isolerend
Door uw rolluiken ’s avonds en ’s nachts gesloten te houden, zijn uw ramen voorzien van een extra laag isolatie. De warmte blijft op deze manier beter in huis, waardoor u minder energie verbruikt. Dit scheelt weer in de kosten. Wist u dat een gesloten rolluik het warmteverlies van uw raam tot wel 20% vermindert?

Bescherming tegen weersomstandigheden en inbraak
Rolluiken beschermen uw ramen tegen slechte weersomstandigheden, zoals regen, hagel en storm. Ook inbrekers laten uw woning liever met rust. Het openbreken is namelijk niet eenvoudig en kan zeker niet geruisloos en snel. Kortom, met rolluiken kunt u veilig slapen.

Voordelen van screens

Ook interesse in rolluiken, screens of andere zonwering? Vul het contactformulier in, of bel ons voor meer info.

Uitermate tevreden over het gehele traject. Prettig contact en FREMA Zonwering heeft ons van goed advies voorzien. De plaatsing verliep snel en professioneel.

Desk Pro Events over hun rolluiken en screens Uitgevoerd in: Driel.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten