0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Zonwerende screens Veenendaal

Zonwerende screens Veenendaal

Zonwerende screens geplaatst te Veenendaal

Zonwerende screens Veenendaal. Bij een bedrijf in Veenendaal hebben wij deze screens geplaatst. Door de juiste geleiders toe te passen, zit het doek mooi strak opgesloten.

Screens

Screens kennen geen zij-inval, wat leidt tot een zon vrij interieur. Daarnaast houdt een screen het schadelijke UV-licht buiten. Dit helpt om verkleuring van uw gordijnen en meubels te voorkomen.
Het produkt is vrij compact en goed toepasbaar, omdat het geen uitstekende delen heeft.
De vlakhangende screen filtert direct de invallende zon, en weert 80% van de warmte. Dit systeem is ook windvast te verkrijgen (zipscreen of ritsscreen). De bak en geleiders zijn te verkrijgen in elke RAL kleur en worden geleverd met een kastmaat van 75 mm, 85 mm en 95 mm. Voor optimale lichtinval wordt deze voorzien van een afgeschuinde voorlijst. Bij elektrische bediening wordt de bakmaat in 85 mm of 95 mm geleverd.

Zip screen / rits screen

Het grote voordeel ten opzichte van het standaard model Select screen is dat het doek over de gehele hoogte in de geleiders gefixeerd wordt door middel van een rits. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen geleiders en doek. Door deze fixatie van het doek in de geleiders is de ZIP screen 100% windvast en worden insecten buiten de deur gehouden.

 

Uitgevoerd in: Veenendaal.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten