0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Veranda Bennekom

Veranda Bennekom

Veranda met serrezonwering geplaatst in Bennekom

Veranda Bennekom. Voor een klant in Bennekom hebben wij een veranda met glazen dak, verlichting en serrezonwering geplaatst. Deze aluminium veranda is nagenoeg onderhoudsvrij en makkelijk schoon te houden. De serrezonwering is elektrisch bedienbaar en de spotsverlichting is dimbaar d.m.v. een afstandbediening. Laat de nazomer maar komen !

Onze aluminium terrasoverkappingen / veranda’s worden gemaakt conform hoge kwaliteitseisen. De constructie is daardoor zeer solide en veilig onder alle omstandigheden. Bovendien is aluminium zeer duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Als dakbedekking kunt u kiezen uit verschillende typen polycarbonaatplaten (evt. hittewerend) of veiligheidsglas. Ook heeft u de keuze uit een aantal kleuren. Daarnaast zijn er vele extra opties, zoals verlichting en verwarming, waarmee u uw veranda kunt uitrusten. Ook zijn deze veranda’s later altijd uit te breiden tot tuinkamer of (gedeeltelijk) af te sluiten met screens of rolluiken. Alles wordt geheel naar wens en perfect op maat gemaakt. Er is altijd een veranda die bij uw wensen past! Naast veranda’s in de rechte uitvoering is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande veranda of een hoekveranda.

Ook interesse in een veranda ?

Bekijk hier ons fotoboek of bel ons voor een persoonlijk en deskundig advies op 0317-613285 of 06-22370034 of vul het contactformulier in dan nemen wij z.sm. contact met u op.

 

Uitgevoerd in: Bennekom.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten