0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Uitvalschermen Wageningen

Uitvalschermen Wageningen

Uitvalschermen geplaatst appartement in Wageningen

Uitvalschermen Wageningen. Oranje is het nieuwe grijs ! Zonniger kan het niet ;)  Voor een klant uit Wageningen hebben wij elektrische uitvalschermen geplaatst. Bent u ook op zoek naar uitvalschermen of andere zonwering  ? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Uitvalschermen, solide en betaalbare zonwering !

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm houdt u de zon van uw ramen, blijft het heerlijk koel binnen en zijn uw meubels en gordijnen ook nog eens beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht. De maximale breedte van een uitvalscherm is 6500 mm, maar deze schermen zijn ook nog te koppelen voor grotere breedtes. Deze schermen kunnen in iedere RAL kleur worden geleverd.
Een uitvalscherm kan heel laag uitgerold worden en biedt daarom een uitstekende bescherming tegen het zonlicht. Ideaal voor laaghangende zon.

Uitvalschermen zijn zeer voordelige zonneschermen. Door zijn vrij eenvoudige constructie zijn ze makkelijk te monteren en bedienen. Dit maakt ook dat deze zonwering zeer voordelig in de aanschaf zijn.

Uitvalschermen eventueel met reclame bedrukking, zijn ook zeer geschikte zonwering voor bedrijfspanden, appartementen, restaurants etc.

 

 

 

Uitgevoerd in: Wageningen.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten