0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Terraszonwering Arnhem

Terraszonwering Arnhem

Terraszonwering Arnhem

Terraszonwering Arnhem. Voor een klant in Arnhem hebben wij deze Patiorola terraszonwering (afm. 6 x 5 m.) met verlichting geplaatst. Een Patiorola is een veranda bestaande uit een aluminium frame en zonweringdoek. Het doek en de verlichting is elektrisch te bedienen d.m.v. een afstandbediening.

Deze terraszonwering is breed inzetbaar; zowel vrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. Het vrijstaande terrasscherm is daarmee geschikt voor een dakterras of plaatsen achter in de tuin, maar ook ideaal als terraszonwering voor horeca, terassen, voetbal- en tennisvelden etc. Ook bij een klein regenbuitje hoeft u niet direct het scherm in te halen en naar binnen te gaan, hierdoor is deze “buitenkamer” ideaal voor zowel privé als professioneel gebruik. Deze vrijstaande zonweringsystemen kunnen ook worden ingezet op plaatsen waar muren te zwak zijn om een traditioneel knikarmscherm te plaatsen.

Freek heeft ons goed geadviseerd m.b.t. onze nieuwe 30m2 (terras)zonwering. Hij heeft goed ingespeeld op onze wensen. Alles is vakkundig geïnstalleerd en het gebruik werd duidelijk toegelicht.

Michelle Martinez Parra over haar Terraszonwering Arnhem Uitgevoerd in: Arnhem.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten