0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Solidsky screens Ede

Solidsky screens Ede

Screens en solidsky zonwering geplaatst in Ede

Deze woning in Ede hebben wij voorzien van windvaste screens en solidsky systemen. De solidsky is een vrij nieuw (screen) systeem en speciaal ontwikkeld voor schuine ramen en lichtstraten.

Over de SolidSky

De SolidSky, is in het bijzonder ontwikkeld voor lichtstraten. Deze zonwering herbergt dezelfde ritstechniek als onze bewezen SolidScreen producten. Dit maakt ook de SolidSky windvast én uiterst duurzaam.

Het bijzonder compacte design; de kast heeft een afmeting van 105 mm en de geleidersprofielen zijn extra slank, maken de SolidSky uniek in haar soort. Hierdoor is de algehele constructie een stuk lichter en opent/sluit de SolidSky een stuk stiller dan bij een gemiddelde lichtstraat zonwering, zonder aan kracht in te leveren. Dit alles maakt
het tevens mogelijk de SolidSky met enkel 4 steunen te monteren, eenvoudig en effectief.

De SolidSky is in verschillende RAL-kleuren standaard leverbaar. Overige RAL-kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Standaard geleverd met ritsgeleid Soltis Lounge 96 doek, u
heeft hier de keuze uit maar liefst 21 verschillende kleuren.

Interesse in screens of Solidsky zonwering of zit u met een andere lastige zonweringsituatie? Wij denken graag met u mee voor de perfecte maatwerk oplossing, neem vrijblijvend contact met ons op via 06-223 700 34 of vul het contactformulier in.

Uitgevoerd in: Ede.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten