0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Serrezonwering Bennekom

Serrezonwering Bennekom

Dubbele serrezonwering geplaatst in Bennekom

Serrezonwering Bennekom. Voor een klant in Bennekom hebben wij deze Terrazola dubbele serrezonwering geplaatst. Dit type serrezonwering is de ideale oplossing voor serre’s met een zadeldak. In het dak van deze serre zit ook nog een raam wat hoger lag. Door het scherm ook precies hierop af te stemmen, past het systeem perfect. Zit u ook met een lastige situatie die om een echte maatwerk oplossing vraagt ? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Terrazola serrezonwering

De compacte Terrazola serrezonwering is leverbaar in een standaard en XL variant. Zo heeft u altijd een goed passende en compacte zonwering op uw serre, tuinkamer, terrasoverkapping of lichtstraat. Deze zonwering is ook toepasbaar op pergola’s.

Een beetje zon kan door de grote hoeveelheid glas in een serre al snel zorgen voor een behoorlijke stijging van de temperatuur. Met Terrazola bent u altijd verzekerd van een koele serre.

Deze serrezonwering wordt standaard geleverd met acryldoek. Daarnaast is het ook mogelijk uw serrezonwering te voorzien van Soltisdoek. Dit doek zorgt ervoor dat de zon geweerd wordt zonder dat u het uitzicht hoeft te missen.

Uitgevoerd in: Bennekom.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten