0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Screens zonwering en rolluiken Wageningen

Screens zonwering en rolluiken Wageningen

Op zoek naar screens of rolluiken in Wageningen?

Screens zonwering en rolluiken Wageningen. Voor een klant in Wageningen hebben wij draadloze solar screens, solar rolluiken en een knikarmscherm geplaatst.  Zonwering op zonne-energie heeft vele voordelen, wij vertellen u hier graag meer over:

Duurzame zonwering is de trend. Daarom plaatsen wij veel zonwering op zonne-energie. Dit hangt samen met de steeds grotere vraag naar duurzaamheid van woningen. En ook niet onbelangrijk, onze solar producten zijn al meer dan 20 jaar op de markt en hebben zich bewezen en doorontwikkeld tot de perfecte solarzonwering!

Hoe werkt zonwering op zonne-energie?

Wij plaatsen screensrolluiken en rolluiken met kantelbare lamellen op zonne-energie. Deze solarzonwering heeft een zonnepaneel/zonnecel geïntegreerd bovenin de kast. In plaats van dat de zonwering wordt aangesloten op het stroom, bedient u deze met de opgewekte zonne-energie en de draadloze afstandsbediening (of met een app op uw telefoon).

Wat als de zon niet schijnt?

Voor al onze solarzonwering is gewoon daglicht voldoende om de accu op te laden, dus deze zonwering werkt altijd! Moet de zonwering echt op een hele donkere plek worden opgehangen, bijvoorbeeld onder een overstek of dakkapel, dan kunnen wij de zonnecellen ook los te bestellen en deze elders op een lichtere plek te plaatsen.

zonwering op zonne-energie

(Solar) Rolluiken met kantelbare lamellen.

Voordelen:

Zonwering in het algemeen heeft al veel voordelen. Zo reguleert u in de zomer makkelijk de warmte in huis, heeft u altijd controle over de hoeveelheid licht die u binnen laat komen en u bepaalt hoeveel zicht u nieuwsgierige ogen biedt. Maar solarzonwering heeft nóg meer voordelen, zoals o.a.:

1. Financieel voordelig

Ondanks dat de solarzonwering wat duurder is in de aanschaf bespaart u toch op uw kosten! Omdat onze zonwering voor 100% op zonne-energie werkt bespaart u op uw energiekosten. Bovendien neemt de waarde van uw woning toe dankzij een beter energielabel dat aangeeft hoe ‘groen’ uw huis is. Daarnaast is de montage eenvoudig en maakt u dus ook makkelijk de overstap naar een milieuvriendelijke zonwering.

2. Geen bedrading

Omdat deze zonwering volledig werkt op zonne-energie en een handige afstandsbediening, is er geen lelijke bedrading nodig die naar binnen moet worden verwerkt. Dus geen gaten boren en snoeren trekken meer nodig! De zonwering is eenvoudig te monteren zonder gedoe van bedrading en aansluiting op het elektriciteitsnet.

3. Milieuvriendelijk

Met zonwering op zonne-energie laat u de natuur het werk doen. De zon is een gratis en duurzame energiebron. De aanschaf van duurzame zonwering is een kleine stap maar levert veel voordelen op, niet alleen voor u, maar ook voor de wereld om ons heen. Een eenvoudige manier om uw steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Uitgevoerd in: Wageningen.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten