0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Screens Zeist

Screens Zeist

Screens geplaatst appartement in Zeist

Dit appartement in Zeist is weer zon- en warmtevrij met 10 screens van het type solidscreen XS.

Deze kleine compacte screens zien er niet alleen mooi uit, ze leveren bovendien tot 30 procent energiebesparing op! Deze screens zijn door hun compacte uitvoering ook overal mooi toe te passen of in te bouwen, en kunnen toch tot grote afmetingen verkregen worden.

Unieke kenmerken van deze screen:

De SolidScreen XS onderscheidt zich door de ritsgeleiding op verschillende punten van andere screens. Zo is de SolidScreen niet alleen in elke positie windvast, maar worden insecten volledig geweerd als de screen is gesloten. De SolidScreen biedt vele voordelen dankzij ritsgeleiding. Met dit ingenieuze geleidingsysteem wordt het doek opgesloten tussen de zijgeleiders. Bij de SolidScreen XS variant zijn de geleiders extra smal (35mm). Door deze smalle geleider is de Solidscreen XS zowel –in- als – op de dag- te plaatsen, waardoor de Solidscreen XS populair is onder architecten en wordt veelal op projectbasis toegepast.

Deze screen is bestand tegen een windkracht van 12 Beaufort (145 km/h), zorgt voor effectieve zonwering en voorkomt oververhitting.

 

Uitgevoerd in: Zeist.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten