0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Screens veranda Veenendaal

Screens veranda Veenendaal

Screens geplaatst veranda in Veenendaal

Ondanks de flinke sneeuwbuien, hebben wij voor een klant in Veenendaal een veranda voorzien van mooie windvaste screens. Hier gaan ze veel plezier van krijgen! Heerlijk beschut buiten zitten tegen wind, zon of tocht, en het uitzicht naar buiten blijft behouden. Bekijk de foto’s voor het resultaat.

Zip screen / rits screen

Het grote voordeel ten opzichte van het standaard model screen is dat bij de zipscreen het doek over de gehele hoogte in de geleiders gefixeerd wordt door middel van een rits. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen geleiders en doek. Door deze fixatie van het doek in de geleiders is de ZIP screen 100% windvast en worden insecten buiten de deur gehouden. Deze zip screen is ook verkrijgbaar in een XS en XL variant. De XS is zeer klein en compact (ook de bak) en is door zijn minimale afmetingen overal te plaatsen. De XL variant is een robuuste krachtpatser en kan tot grote afmetingen gerealiseerd worden. Ook windvangers zoals bijv. balkons op grote hoogte zijn geen probleem.

Meer weten ? Wij plaatsen zowel veranda’s als screens in alle soorten en afmetingen. Ook screens i.c.m. houten (douglas) veranda’s is mogelijk. Kijk eens op de pagina screens of veranda’s voor meer info en foto’s van projecten.

Uitgevoerd in: Veenendaal.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten