0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Screens Otterlo

Screens Otterlo

Screens geplaatst chalet Europarcs Resort De Wije Werelt

Dit chalet op Resort De Wije Werelt in Otterlo hebben wij voorzien van windvaste screens. Voor de kleuren (zowel doek als geleiders) zijn bijpassende natuurlijke tinten gekozen.

Voordelen van screens

Screens hebben geen zij-lichtinval, dus een 100% zonvrij interieur.
Deze veelzijdige zonwering houdt het schadelijke UV-licht buiten, en helpt verkleuring van uw gordijnen en meubels te voorkomen.
Screens zijn heel compact en overal goed te plaatsen omdat ze geen uitstekende delen hebben.
Screens filteren direct de invallende zon, en weren 80% van de warmte.
Omdat screens niet helemaal verduisterend zijn, blijft het lekker licht in huis.
Nog een voordeel van screendoeken is dat u wel naar buiten kunt kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen. Naast zonwering profiteert u dus ook van een stukje extra privacy.
Dit systeem is ook windvast te verkrijgen (zipscreen / ritsscreen).

Zip screen / rits screen

Het grote voordeel ten opzichte van het standaard model screen is dat bij de zipscreen het doek over de gehele hoogte in de geleiders gefixeerd wordt door middel van een rits. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen geleiders en doek. Door deze fixatie van het doek in de geleiders is de ZIP screen 100% windvast en worden insecten buiten de deur gehouden. Deze zip screen is ook verkrijgbaar in een XS en XL variant. De XS is zeer klein en compact (ook de bak) en is door zijn minimale afmetingen overal te plaatsen. De XL variant is een robuuste krachtpatser en kan tot grote afmetingen gerealiseerd worden. Ook windvangers zoals bijv. balkons op grote hoogte zijn geen probleem.

Uitgevoerd in: Otterlo.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten