0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Screens en rolluiken te Rhenen

Screens en rolluiken te Rhenen

Elektrische screens en rolluiken geplaatst woonhuis te Rhenen

Compact XS rolluiken en Forza screens.

Voor een klant in Rhenen hebben wij het woonhuis voorzien van elektrische screens en rolluiken. Deze screens en de nieuwste compact xs rolluiken hebben kleine compacte bakken en een mooie afwerking. Mooi geheel geworden! Ook leuk dat de klant de bakken en geleiders in een verschillende kleur zijn gekozen.

Rolluik compact XS, mooi nieuw type rolluik !

Het rolluik Compact XS valt op door de kleine, compacte bak en fraaie afwerking. Dit nieuwe type rolluik is hierdoor zeer populair. De Compact XS kan tot grote afmetingen en is in vele kleuren te bestellen. Ook is het bij dit rolluik mogelijk om de geleiders en het pantser in een verschillende kleur bestellen. Zo matcht u zelf wat het beste bij uw woning en schilderwerk past ! Dit rolluik is  eventueel ook prima in te bouwen en fraai weg te werken in uw dakkapel, overstek etc. Wij maken er voor u een mooi strak en perfect geheel van.

De Select screen is met zijn strak vorgegeven behuizing eenvoudig te monteren en leverbaar in iedere RAL kleur.

De vlak hangende Select screen filtert direct de invallende zon, en weert 80% van de warmte. Dit systeem is ook windvast te verkrijgen, en windvast wordt ermee bedoeld niet alleen in de onderste positie, maar in elke gewenste positie. De bak en geleiders zijn weer te verkrijgen in elke RAL kleur. Screens worden geleverd met een kastmaat van 75 mm, 85 mm en 95 mm. Voor optimale lichtinval wordt deze voorzien van een afgeschuinde voorlijst. Bij elektrische bediening wordt de bakmaat in 85 mm of 95 mm geleverd.

Ook interesse in screens of rolluiken ? Neem contact met ons op voor een goed advies en offerte.

Goed geplaatst Freek !

W. van de Zandschulp over haar Rolluiken en screens Uitgevoerd in: Rhenen.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten