0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Rolluiken met kantelbare lamellen Leusden

Rolluiken met kantelbare lamellen Leusden

Rolluiken met kantelbare lamellen geplaatst in Leusden

Mooie rolluiken met kantelbare lamellen geplaatst in Leusden! Deze rolluiken in de kleur RAL7016 (antraciet, structuurlak) geven deze woning een prachtige uitstraling! Heeft u ook interesse in rolluiken met kantelbare lamellen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Deze rolluiken met kantelbare lamellen zijn ook beschikbaar in een solar versie en werken dus 100% op zonne-energie. Volledig snoerloos en dankzij de ingebouwde noodaccu werkt dit rolluik altijd!

Regel zelf je lichtinval met kantelbare rolluiken !

Naast de standaard rolluiken zijn er ook de rolluiken met kantelbare lamellen (ID OR Solar / ID OR Hybride). Dit is het enige rolluik dat het natuurlijke licht onbeperkt binnenlaat, terwijl de warmte buiten wordt gehouden. De lamellen van dit rolluik kunnen max. 80 graden kantelen. En… dit rolluik is ten allen tijde beveiligd tegen optillen. Eigenlijk zijn deze rolluiken hetzelfde idee als buitenjaloezieën, maar dan met meer voordelen en een stuk steviger! Zien hoe dit rolluik werkt? Bekijk het in deze video

De voordelen van rolluiken met kantelbare lamellen

  • Zonwering én rolluik in één produkt.
  • De meest veelzijdige zonwering dankzij het jaloezie-effect.
  • Beter dan een buitenjaloezie want de ID OR is steeds beveiligd tegen optillen en rammelt absoluut niet bij hevige wind.
  • De ideale beveiliging tegen optillen dankzij het unieke vergrendelingssysteem, ook wanneer de lamellen in open positie staan.
  • ID OR is beveiligd tegen tè enthousiaste kindervingertjes.
  • De dubbelwandige, aluminium lamellen, deelwijs opgevuld met schuim voor extra stabiliteit, zorgen voor optimale isolatie.
  • U bepaalt zelf de hoeveelheid licht dat binnenkomt.
  • U houdt de warmte buiten, maar laat het licht onbeperkt binnen.
  • Verkrijgbaar in vele standaard (RAL) kleuren, en structuurlakken zonder meerprijs.

Deze rolluiken zijn naast elektrische bediening, ook leverbaar op zonne-energie (ID OR Solar) ! Voordelen hiervan: Snel en strak monteren (geen snoeren en kabels nodig), energiebesparing.

 

Uitgevoerd in: Leusden.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten