0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Rolluiken Ingen

Rolluiken Ingen

Rolluiken geplaatst woning Ingen

Deze woning in Ingen is weer veilig en klaar voor de kou met mooie rolluiken. Er is een mooie kleurencombinatie uitgekozen van kast in RAL9010 (wit) en pantser in RAL7022 (donkergrijs).

Rolluiken

Rolluiken zijn de beste zonwering. Daarnaast zijn ze ook nog eens energiebesparend, geluidwerend, inbraakwerend en isolerend. In de zomer blijft uw huis heerlijk koel en in de winter lekker warm.

Soorten rolluiken die wij o.a. plaatsen zijn o.a. de Balance, HK842, Compact XS, Select en XT rolluik. Ook rolluiken met kantelbare lamellen en rolluiken op zonne-energie zijn mogelijk. Alle rolluiken zijn verkrijgbaar in vele kleuren, en ook de bak en het pantser zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo stelt u zelf een mooie kleurencombinatie samen! De aluminium lamellen zijn voorzien van een PU-schuimkern die een zeer goede isolatiewaarde heeft. Bij dubbele beglazing is dit zeker aantrekkelijk, omdat er een dubbele luchtspouw ontstaat. Ook de ventilatie stand is goed mogelijk bij rolluiken, voor licht, frisse lucht en insectenwering.

Wij vinden dat een rolluik niet alleen functioneel moet zijn, maar er ook mooi uit moet zien. Daarom bieden wij een ruim assortiment rolluiken met een mooi design en fraaie afwerking. Gaat u een nieuw huis bouwen ? Schakel ons tijdig in, zodat we de rolluiken netjes voor u in kunnen bouwen. Maar rolluiken zijn later ook nog in te bouwen in bijv. overstek of dakkapel.

Uitgevoerd in: Ingen.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten