0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Rolluiken en zonwering Wageningen

Rolluiken en zonwering Wageningen

(solar) rolluiken en zonwering geplaatst in Wageningen

Bij twee woningen aan de Mouterij in Wageningen hebben wij (solar) rolluiken en terraszonwering geplaatst.

Leuk detail aan deze woningen: de “witte schuimkraag” in de topgevel verwijst naar een bierfabriek uit 1864 die hier vroeger stond.

Op zoek naar zonwering? Vraag een vrijblijvend advies en offerte aan, bel ons op 06-223 700 34 of vul het contactformulier in.

Voordelen van rolluiken op zonne-energie:

1. Financieel voordelig

Solarrolluiken werken voor 100% op zonne-energie en zo bespaart u op uw energiekosten. Bovendien neemt de waarde van uw woning toe dankzij een beter energielabel dat aangeeft hoe ‘groen’ uw huis is. Daarnaast is de montage eenvoudig en maakt u dus ook makkelijk de overstap naar een milieuvriendelijke zonwering.

2. Geen bedrading

Omdat deze rolluiken volledig op zonne-energie werken en een handige afstandsbediening, is er geen lelijke bedrading nodig die naar binnen moet worden verwerkt. Dus geen gaten boren en snoeren trekken meer nodig! De zonwering is eenvoudig te monteren zonder gedoe van bedrading en aansluiting op het elektriciteitsnet.

3. Milieuvriendelijk

Met solarrolluiken laat u de natuur het werk doen. De zon is een gratis en duurzame energiebron. De aanschaf van duurzame zonwering is een kleine stap maar levert veel voordelen op, niet alleen voor u, maar ook voor de wereld om ons heen. Een eenvoudige manier om uw steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Uitgevoerd in: Wagenigen.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten