0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Rolluiken Ede

Rolluiken Ede

Voor een klant in Ede hebben wij elektrische rolluiken van het type Heroal HK842 geplaatst.

Het HK842 rolluik van het merk Heroal is een echt kwaliteitsrolluik. De lamellen hebben een hoogte van 42 mm en een dikte van 9,3 mm. De HK842 is leverbaar in vele kleuren.

Heroal rolluiken

De systemen van Heroal voor aluminium rolluiken zijn wat betreft duurzaamheid, rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit.

Voordelen van deze rolluiken:

1. Inbraakwerend

In veel gevallen is het voorkomen van inbraak een belangrijke reden om te kiezen voor rolluiken. Ongewenst bezoek wordt buiten de deur gehouden en dat geeft een veilig gevoel.

2. Privacy

Wanneer u gesteld bent op uw privacy, kan een rolluik uitkomst bieden tegen inkijk van langslopende mensen. U bepaalt zelf de mate van inkijk door het rolluik geheel of gedeeltelijk te sluiten.

3. Isolerend en energiebesparend

In de winter verliest een woning veel warmte door de ramen, zelfs bij dubbel glas. Een rolluik zorgt er voor dat de warmte in het pand blijft en zorgt zo voor energiebesparing.

4. Geluidwerend

Hinderlijk geluid komt door de ramen de woning binnen. Een drukke weg, een vliegveld of een andere vorm van lawaai kan door een rolluik grotendeels uit het pand gehouden worden.

5. Warmtewerend

In de zomer warmt uw woning of bedrijfspand spel op. Rolluiken weerkaatsen zonlicht en zorgen er voor dat de warmte buiten gehouden. Zo blijft het binnen lekker koel !

Wilt u meer weten over deze rolluiken ? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uitgevoerd in: Ede.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten