0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Patiorola terraszonwering

Patiorola terraszonwering

Patiorola terraszonwering geplaatst te Naarden

Patiorola terraszonwering. Voor een klant in Naarden hebben wij twee gekoppelde Patiorola zonweringsystemen met verlichting geplaatst. Een Patiorola is een veranda bestaande uit een aluminium frame en zonweringdoek. Deze zonwering heeft een doekoppervlakte van maar liefst 45m2 ! Het doek en de verlichting is elektrisch te bedienen d.m.v. een afstandbediening.

Deze terraszonwering is breed inzetbaar; zowel vrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. Het vrijstaande terrasscherm is daarmee geschikt voor een dakterras of plaatsen achter in de tuin, maar ook ideaal als terraszonwering voor horeca, terrassen, voetbal- en tennisvelden etc. Ook bij een klein regenbuitje hoeft u niet direct het scherm in te halen en naar binnen te gaan, hierdoor is deze “buitenkamer” ideaal voor zowel privé als professioneel gebruik. Deze vrijstaande zonweringsystemen kunnen ook worden ingezet op plaatsen waar muren te zwak zijn om een traditioneel knikarmscherm te plaatsen.

Super service! Om 7.30 begonnen en om 17 uur t biertje verdiend ! Mooie kwaliteit, en stevige constructie voor dit enorme doek van bijna 45 m2! Een aanrader!

Liesbet van Gassel over haar Patiorola terraszonwering Uitgevoerd in: Naarden.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten