0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Markiezen Rhenen

Markiezen Rhenen

Markiezen van nieuwe doeken voorzien in Rhenen

Markiezen Rhenen. Voor een klant in Rhenen hebben wij 10 markiezen opgehangen die bekleed zijn van nieuwe doeken. De markiezen zijn door ons gedemonteerd, schoongemaakt en opnieuw bekleed in de fabriek. Ook zijn alle koorden zijn vervangen, sommige motoren en de oude gele doeken zijn vervangen door deze mooie grijs-rode doeken. In combinatie met de stenen en het schilderwerk van het huis, is het een mooi geheel geworden ! Alle markiezen zijn elektrisch te bedienen d.m.v. een afstandbediening of automatisch door de geïnstalleerde zon-wind automaat.

Heeft u ook markiezen of andere zonwering die aan een opknapbeurt toe is, of wilt u nieuwe markiezen aanschaffen ? Neem contact met ons op en ontdek onze zeer ruime keuze aan zonweringdoeken !

Markiezen

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormgeving passen ze goed bij traditionele woningen en deze zonwering kan in verschillende houtsoorten en aluminium worden gemaakt.

Doordat de zijkanten dicht zijn biedt dit een optimale zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort. De bediening kan ook elektrisch op een tijdschakelaar en/of zon-wind meter. De markies wordt gedeeltelijk beschermd door een dekplank en zijplanken toe te passen.
Deze zonwering is ook uitermate geschikt voor winkels, horeca of bedrijfspanden. Naast dat markiezen meer uitstraling aan uw bedrijf geven, valt uw bedrijf ook meer op met markiezen voorzien van bedrukking (logo’s /bedrijfskleuren).

De  keuze van het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van de markies. U heeft u de keuze uit een ruime collectie markiesdoeken, die allemaal weerbestendig zijn, slijtvast, en eenvoudig te onderhouden.

Soorten markiezen zijn: klapmodel markies, petmodel markies en standaard markies.

Uitgevoerd in: Rhenen.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten