0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Knikarmscherm uitvalscherm Veenendaal

Knikarmscherm uitvalscherm Veenendaal

Knikarmscherm en uitvalscherm geplaatst in Veenendaal

Knikarmscherm en uitvalscherm Veenendaal. Voor een klant in Veenendaal hebben wij een Sensation knikarmscherm en een uitvalscherm geplaatst. Dit type knikarmscherm is de ideale oplossing voor grote afmetingen. Bent u ook op zoek naar een breed terrasscherm ? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Op zoek naar de ideale terraszonwering ? De Sensation biedt u de beste oplossing !

Deze ijzersterke Sensation heeft een maximale breedte van maar liefst 12 meter.

Met zijn ranke gesloten cassette is de Sensation niet alleen een sensatie om te zien, het scherm is door zijn compacte afmetingen ook nog eens bijna overal te plaatsen.  Dit terrasscherm is buitengewoon solide, compact met een zeer fraaie vormgeving, en mogelijk op grotere breedte tot 12 meter met een uitval van 350 cm. Standaard leverbaar in RAL 9010, RAL 7016 en blank geanodiseerd.

Maximale breedte: 12000 mm en uitval: 2000/2500/3000/3500 mm

 

Wilt u meer weten over uitvalschermen ?

Uitvalschermen, solide en betaalbare zonwering !

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm houdt u de zon van uw ramen, blijft het heerlijk koel binnen en zijn uw meubels en gordijnen ook nog eens beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht. Uitvalschermen eventueel met reclame bedrukking, zijn ook zeer geschikte zonwering voor bedrijfspanden, appartementen, restaurants etc. De maximale breedte van een uitvalscherm is 6500 mm, maar deze schermen zijn ook nog te koppelen voor grotere breedtes. Deze schermen kunnen in iedere RAL kleur worden geleverd.
Een uitvalscherm kan heel laag uitgerold worden en biedt daarom een uitstekende bescherming tegen het zonlicht. Ideaal voor laaghangende zon.

Uitvalschermen zijn zeer voordelige zonneschermen. Door zijn vrij eenvoudige constructie zijn ze makkelijk te monteren en bedienen. Dit maakt ook dat deze zonwering zeer aantrekkelijk geprijst is.

Uitgevoerd in: Veenendaal.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten