0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Glasschuifwandsysteem douglas veranda

Glasschuifwandsysteem douglas veranda

Glasschuifwandsysteem gemonteerd in Tiel

Glasschuifwandsysteem douglas veranda. In opdracht van A. Stam Buiteninrichting te Veenendaal, hebben wij een glasschuifwandsysteem geplaatst in een mooie Douglas houten veranda. Deze glazen deuren zijn allemaal afzonderlijk open te schuiven en hebben handige aluminium handgrepen. Zo creëert u zelf uw ideale en beschutte plek om uit de wind te zitten!

Dit  speciaal ontwikkelde glasschuifwandsysteem geeft een volledige transparante doorkijk naar buiten. De glaspanelen zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven en passen in vrijwel iedere situatie.

Dit glasschuifwandsysteem is te verkrijgen in twee soorten glaspanelen: glaspanelen van 8 mm en 10 mm dik.
Dit flexibele weer- en windbeschermingssysteem kent een uniek platte onderrail. Deze zorgt voor een nagenoeg drempelvrije doorgang.

Het glasschuifsysteem wordt verder standaard geleverd en geplaatst met luxe aluminium paalprofielen. Deze zorgen voor een perfecte afsluiting.
Door de overlapping van de verschillende glaspanelen is er een aangename permanente ventilatie onder uw overkapping.

Interesse in een glasschuifwandsysteem voor uw veranda ? Of wilt u een nieuwe veranda aanschaffen ? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies en offerte op maat !

Uitgevoerd in: Tiel.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten