0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Dakkapel met rolluiken

Dakkapel met rolluiken

Complete dakkapel met ingebouwde rolluiken geplaatst in Rhenen

In Rhenen hebben wij een dakkapel met rolluiken geplaatst op een bovenverdieping. Door de rolluiken strak in te bouwen in het overstek is het een mooi geheel geworden ! Deze Compact XS rolluiken zijn door hun compacte vormgeving en mooie afwerking zeer geschikt om in dakkapellen in te bouwen.

Het rolluik Compact XS valt op door de kleine, compacte bak en fraaie afwerking. Dit nieuwe type rolluik is hierdoor zeer populair. De Compact XS kan tot grote afmetingen en is in vele kleuren te bestellen. Ook is het bij dit rolluik mogelijk om de geleiders en het pantser in een verschillende kleur bestellen. Zo matcht u zelf wat het beste bij uw woning en schilderwerk past!

Rolluik compact xs

Rolluik compact XS

De bediening van rolluiken is d.m.v. handbediening of elektrisch. De elektrische bediening kan weer op twee manieren uitgevoerd worden, met een opbouwschakelaar of een afstandbediening. Ook is het  mogelijk om met Somfy Tahoma uw rolluiken te bedienen met uw telefoon, tablet of laptop.

Ook interesse in een dakkapel met rolluiken ? Bel ons voor een persoonlijk en deskundig advies op 0317-613285 of 06-22370034 of vul het contactformulier in dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten