0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Cubola Veenendaal

Cubola Veenendaal

Cubola solidare terraszonwering geplaatst in Veenendaal

Voor een klant in Veenendaal hebben wij deze Cubola Solidare terraszonwering met screens geplaatst. De screens en het dak zijn elektrisch te bedienen d.m.v. een afstandbediening, en het dak is ook nog kantelbaar met een evt. extra volant (zie schets hieronder)

Cubola Veenendaal

Een mooie samenstelling van de Cubola en de Solidare. Deze luxe vrijstaande zonwering is in (bijna) iedere situatie te plaatsen, vrijstaand, aan de gevel en op een muur. Daarnaast is het mogelijk deze aan alle vier de zijden naar wens te koppelen met inwendige koppelstukken.
Wat de Cubola Solidare zo kenmerkend maakt is dat het zonweringdoek wordt geleid door de ritstechniek bekend van SolidScreen systemen. Het doek zit daardoor strak in de Cubola Solidare en doorhangende of afhangende doeken behoren tot het verleden. Nooit eerder is deze techniek toegepast in terraszonwering, tot nu!

De hoogwaardige aluminium profielen in combinatie met het strakke doek maakt de Cubola Solidare tot een windvaste, uiterst duurzame en solide buitenzonwering.

Uitgevoerd in: Veenendaal.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten