0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Over ons

Over ons

Freek en Margaret Takkebos zijn de drijvende krachten achter FREMA Zonwering uit Rhenen. Het bedrijf, gestart in 2003, biedt een schitterende collectie buitenzonwering, veranda’s en buitenleven. Wij leveren en plaatsen uitsluitend zonwering van topkwaliteit en monteren deze uiterst vakkundig voor u. “100% tevreden klanten, daar gaan we voor !”

Het motto van Freek en Margaret is daarom ook steevast “kwaliteit, klantvriendelijkheid en service”. Niet verwonderlijk. FREMA Zonwering is een jonge moderne onderneming dat levert aan particulieren en bedrijven en pakt de zaken professioneel aan. Of het nu gaat om één zonnescherm of om grote projecten, zoals o.a. voor grote bouwondernemingen en architecten.

over ons

over ons

Voor maatwerk bent u bij FREMA Zonwering aan het juiste adres. Mede door de jarenlange bouwervaring van Freek gaat het bedrijf geen uitdaging uit de weg. Wilt u de oplossing voor uw specifieke (zonwering)situatie? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend advies en offerte op maat, of bel 0317-613285 / 06-22370034.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (op basis van 33 klantrecensies).