0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Tibelly zonwering

Ontdek bij Frema zonwering de meest uitgebreide doekencollectie van Tibelly. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Tibelly ® zonweringdoeken.

De Tibelly ® collectie biedt u een uitgebreid kleurenpalet en een rijke schakering in uni’s, blokstrepen en fantasiedessins. Deze uitzonderlijk grote keuze in zonweringdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven. Tibelly ® doek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylaatvezels. Dat wil zeggen dat de kleurharsen worden toegevoegd tijdens de productie van de vezel. Het doek krijgt zo een uitzonderlijke kleurechtheid. Doordat het doek een extra water- en vuilafstotende nabehandeling krijgt is het onderhoud heel eenvoudig.

Bescherming van de huid tegen schadelijke UV-stralen, tegen inkijk, verkleuring meubels, tegen hinderlijke zonnestraling, weersinvloeden (rolluiken), inbraak (rolluiken) etc.; zonwering en rolluiken zijn meer beschermend dan u denkt. TNO heeft uitgerekend dat automatisch geregelde zonwering tot wel 29% besparing kan opleveren. Zonwering kan door kleur en vorm de architectonische waarde van uw huis verhogen. Bovendien geeft het een persoonlijke tint aan uw huis. Er zijn ontelbare kleur- en vormcombinaties mogelijk.

Een greep uit de doekencollectie:

Tibelly

Tibelly

Tibelly zonwering

Interesse in Tibelly zonwering, voor thuis of uw onderneming?

Maak een afspraak vraag meer informatie aan of bel 0317 - 613 285 voor een vrijblijvend advies en offerte

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (op basis van 34 klantrecensies).