0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Sunvas zonwering

De Sunvas Elegance collectie, prachtige sterke zonweringdoeken!

Het materiaal:

Sunvas wordt dichter en strakker geweven dan de huidige zonweringstoffen en is daarmee uitstekend geschikt voor Outdoor toepassingen. Het is zwaarder, robuuster en toch dunner. Het laat zich bijzonder goed verlijmen en dankzij de vlakke naden rolt het ook nog eens fantastisch op.

De waarden voor licht- en weersechtheid zijn zeer overtuigend – alle sunvas weefsels bereiken in onafhankelijke testen een waarde van 7-8 (uitstekend) volgens DIN53952

De garens van deze zonweringstof zijn voorzien van de beste UV-blokker – de stof blijft daardoor kleurecht en heeft een lange levensduur. Bovendien biedt het met een UPF-waarde van 50+ de best mogelijke UV bescherming.

Dankzij een thermofixering is sunvas bijzonder elastisch en vormvast en heeft het een perfect relaxerend vermogen. Het doek kan uitrekken door b.v. regenwater en zal snel weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeren en zal niet gaan doorhangen bij een volgend gebruik.

Net als sunsilk heeft sunvas een SNC finish waardoor het onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen is.

De nieuwe sunvas kwaliteit is onbegrensd in het kleurenpallet. Het is nu mogelijk tot wel 16 miljoen kleuren in te verven. In onze eigen ververij wordt het garen tot in de kern geverfd. Door middel van temperatuur wordt de structuur van de garens geopend en krijgt het een lichtecht en kleurechte behandeling met de modernste kleurstoffen.

Met dit voordeel kunnen wij snel reageren op de nieuwste trends.Voor de klanten biedt dit een “unique selling point” door altijd up to date te zijn met kleuren en unieke dessins.

Het sunvas succesverhaal gaat met de nieuwe ELEGANCE collectie verder …

De kleuren:

» 14 nieuwe dessins optimaliseren de huidige sunvas collectie
» in moderne antraciet en grijs tonen
» met interessante noppen en structuur effecten.
» maar ook blokstrepen en uni’s
» die de zonwering nog chiquer en hoogwaardiger maken.

Interesse in Sunvas zonwering, voor thuis of uw onderneming?

Maak een afspraak vraag meer informatie aan of bel 0317 - 613 285 voor een vrijblijvend advies en offerte

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (op basis van 34 klantrecensies).