0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Gardendreams zonwering

Met Gardendreams een droomtuin voor iedereen !

Wij zijn dealer van Gardendreams. Gardendreams produceert aluminium veranda’s , aluminium tuinkamers, aluminium schuttingen, aluminium carports , glasschuifwanden etc. Het assortiment  bestaat uit producten van  zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij leveren zowel standaard producten als producten op maat. Door de producten betaalbaar te maken voor iedereen, kan een ieder zijn eigen droomtuin realiseren. En dat is precies waar Gardendreams naar streeft.

Een groot deel van het assortiment van Gardendreams is standaard op voorraad en daardoor kunnen wij zeer korte levertijden garanderen.

Waarom u kiest voor een Gardendreams veranda:

Aluminium tuinkamer

Naast een vaste of vrijstaande veranda, kunt u ook kiezen voor de ultieme woonwens: een tuinkamer. Speelt u met de gedachte om uw huis uit te breiden, maar heef u geen zin in een grote en dure verbouwing? Droomt u van een perfecte plek om te genieten van de voorjaarszon? Een tuinkamer biedt u ongetwijfeld de juiste oplossing.
De standaard aluminium tuinkamer van Gardendreams is er in 3 verschillende uitvoeringen.

Aluminium carports

Geen autoruiten krabben in de ijzige kou, niet in de stromende regen de auto instappen en de auto een extra bescherming geven tegen vuil ? Een aluminium carport geeft u de ideale oplossing. Of de carport nu aan de muur, vrijstaand of als zadeldak moet worden gemonteerd, het is allemaal mogelijk. De carport is volledig van aluminium en daarmee onderhoudsarm (alleen af en toe even schoonmaken). De aluminium carport worden geleverd in twee standaard maatvoeringen 368cm x 500cm en 620cm x 600cm. Door het strakke uiterlijk van de carport is het tevens een verfraaiing van uw woning of tuin.

Interesse in Gardendreams zonwering, voor thuis of uw onderneming?

Maak een afspraak vraag meer informatie aan of bel 0317 - 613 285 voor een vrijblijvend advies en offerte

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (op basis van 34 klantrecensies).