0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Alulux zonwering

Alulux aluminium rolluiken, Duitse productie en de beste kwaliteit materialen zorgen voor langdurige voordelen.

Alulux aluminium rolluiksystemen

Lager energieverbruik, meer comfort en design opties, lage installatiekosten. Alulux aluminium rolluiken zijn uw juiste oplossingen voor modernisering of nieuwbouw. Alulux merk systemen minimaliseren warmteverlies en verlagen verwarmingskosten. Ze bieden uitgebreide bescherming en verbetering van het binnenklimaat in de zomer. Ze schitteren door apparatuur en diversiteit in design. Ongeacht of u kiest voor de voorzijde gemonteerde rolluiken of bevestigingssystemen. 
Rolluiken worden steeds meer toegepast uit overweging van warmte- en geluidsisolatie als ook voor de veiligheid.
Aulux brengt haar rolluiken in diverse typen en maatvoeringen: met vierkante of een aan de onderzijde afgeschuinde gerolvormde kast; ronde en halfronde gerolvormde omkastingen. De aluminium lamellen zijn eveneens in relatie tot de afmetingen en belastingen in veschillende uitvoeringen leverbaar. Ze zijn standaard gearreteerd waardoor ze niet kunnen verschuiven ten opzichte van elkaar. Een ruime keuze uit vele kast en lamelkleuren. Door het grote assortiment van kleuren is het mogelijk de rolluiken stijlvol in de gevelstructuur te integreren.

Aluminium garagedeuren:  Comfortabel en duurzaam.

Het Duitse Alulux biedt met de Resident een roldeur met klasse. De gekozen materialen en het oprolmechanisme zorgen voor duurzaamheid, de dikke lamellen voor isolatie, en de standaard bijgeleverde aandrijving voor gebruiksgemak. Onze garagedeuren  zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en geeft veel speelruimte. Uw auto is permanent beschermd, en de garagedeuren zijn strak uitgevoerd om meer ruimte te krijgen in uw garage. Of sportieve lage plafonds of extra brede opritten: onze garagepoort systemen zijn altijd vlot en gemakkelijk te gebruiken.

Interesse in Alulux zonwering, voor thuis of uw onderneming?

Maak een afspraak vraag meer informatie aan of bel 0317 - 613 285 voor een vrijblijvend advies en offerte

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (op basis van 34 klantrecensies).