0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Solar rolluiken en screens voor kantoorpanden: wat levert het u op?

Solar rolluiken en screens voor kantoorpanden: wat levert het u op?

Met solar rolluiken en screens voor uw kantoorpand geniet u van verschillende voordelen, zoals energiebesparing en een betere werkomgeving.

Zonwering is een belangrijk onderdeel van elk kantoorpand. Kantoorpanden kunnen – zeker door de huidige bouwstijl met grotere ramen en de aanwezigheid van veel glas – behoorlijk warm worden. Met zonwering zorgt u ervoor dat de binnentemperatuur binnen aangenaam blijft, zelfs op warme dagen. Met wat levert zonwering – en dan specifiek solar rolluiken en solar screens – u nog meer op? U leest het in dit artikel.

Voordelen van zonwering voor kantoorpanden

Solar rolluiken en screens zijn uitstekende opties voor uw kantoorpand

Goede zonwering is voor elk kantoor een must, en in een wereld waar duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, zijn solar rolluiken en screens uitstekende opties voor uw kantoorpand.

Zelfvoorzienend door zonne-energie

Solar rolluiken en screens maken gebruik van zonne-energie om zichzelf aan te drijven. Gedurende de dag absorberen ze zonlicht en zetten het om in elektriciteit, waardoor ze zelfvoorzienend zijn. Deze energie wordt gebruikt om de rolluiken automatisch te openen en sluiten, afhankelijk van de lichtinval en warmte.

Temperatuurregeling en comfort

Door de zon te weerkaatsen voordat die uw ramen bereikt, voorkomen solar rolluiken en screens dat uw kantoor te veel opwarmt. Hierdoor kunt u een aangename en constante binnentemperatuur behouden, wat het comfort verhoogt, vooral tijdens warme dagen. Daarnaast zorgen rolluiken in de winter ervoor dat warmte juist binnengehouden wordt.

Privacy en veiligheid

Deze zonwerende systemen bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf. Ze zorgen voor een veilige en rustige sfeer binnen het kantoor, waardoor uw privacy wordt gewaarborgd. Bovendien werken gesloten rolluiken als een extra barrière voor potentiële indringers, wat uw kantoorpand veiliger maakt.

Milieuvriendelijk

Door te kiezen voor solar rolluiken en screens draagt u bij aan een milieuvriendelijkere samenleving. Deze systemen verminderen uw ecologische voetafdruk door het energieverbruik te verminderen en het gebruik van traditionele energiebronnen te beperken.

Ook uw kantoorpand voorzien van solar zonwering?

Wilt u ook profiteren van de voordelen van solar rolluiken of screens voor uw kantoorpand? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie en advies op maat.


Meer blog-items