0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Rolluiken vs. screens: de voordelen en nadelen

Rolluiken vs. screens: de voordelen en nadelen

Zowel rolluiken als screens zijn populaire zonwering. Beiden hebben hun voordelen en nadelen. In dit artikel leest u er alles over.

Wanneer u voor uw huis op zoek bent naar geschikte zonwering wat aansluit bij uw wensen, zijn rolluiken en screens twee veel voorkomende opties om te overwegen. Beide mogelijkheden hebben hun eigen voor- en nadelen, waarbij de keuze tussen de twee afhangt van uw specifieke behoeften en voorkeuren. In dit artikel nemen we de voordelen en nadelen van zowel rolluiken als screens onder de loep, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Natuurlijk kunt u ons altijd benaderen voor advies op maat.

Rolluiken

Wilt u dat uw huis in de zomer heerlijk koel blijft en in winter lekker warm? Dan is een rolluik een uitstekende keuze. Bovendien werken ze ook energiebesparend, geluidwerend, beschermend en isolerend. Hieronder de voordelen en nadelen van rolluiken.

Voordelen

Nadelen

rolluiken vs screens de voordelen en nadelen

Solar rolluiken met kantelbare lamellen

Wilt u een aangename temperatuur in uw woning tijdens de zomermaanden? Screens zorgen ervoor dat het zelfs tijdens de warmste dagen heerlijk koel blijft in uw woning. Deze vlak hangende zonwering filtert direct het zonlicht en de warmte. Hieronder de voordelen en nadelen van screens.

Voordelen

Nadelen

Wat is de beste keuze voor u?

Of u voor een rolluik of screen gaat, hangt volledig af van uw wensen. Wij kunnen u uitstekend adviseren bij het maken van de juiste keuze. Wat betreft rolluiken plaatsen wij ook solar rolluiken en rolluiken met kantelbare lamellen. Op het gebied van screens plaatsen wij ook solarscreens, die 100% draadloos zijn.


Meer blog-items