0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Rolluiken, de mogelijkheden en voordelen

Rolluiken, de mogelijkheden en voordelen

Van rolluiken heeft u het hele jaar door plezier, ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van rolluiken..

Rolluiken, de 6 voordelen:

Zonwering: Is het in de zomer en op mooie dagen veel te warm in uw woning en krijgt u de hitte maar moeilijk de deur weer uit? Rolluiken werken perfect als zonwering waardoor u altijd geniet van een aangename temperatuur in uw woning.

Inbraakbeveiliging: Woont u in een buurt waar regelmatig een inbraak plaatsvindt of wilt u het risico op een inbraak graag verkleinen? Wanneer een inbreker rolluiken ziet, bedenkt de inbreker zich wel 2 keer. Het is een flinke klus om een rolluik omhoog te krijgen en er zijn genoeg woningen die een makkelijker doelwit vormen.

Isolatie: Een speciale schuimlaag in het rolluik zorgt er voor dat het rolluik een isolerende werking heeft. In de zomer blijft uw woning heerlijk koel waardoor u geen energiekosten heeft voor ventilatie. In de winter zorgt een rolluik ervoor dat de warmte juist binnen blijft waardoor u minder hoge stookkosten heeft. Kortom, rolluiken realiseren een besparen op uw energierekening.

Geluidswerend: Staat uw woning in een gezellige maar drukke buurt? Kies voor rolluiken met een schuimlaag ertussen, dan weert u alle omgevingsgeluiden zodat het lekker rustig in uw woning is.

Verduistering: Heeft u een hele lichte slaapkamer en daardoor moeite met uitslapen? Rolluiken verduisteren uw slaapkamer volledig zodat u lekker uw uurtjes rust pakt, ook wanneer het buiten helemaal licht is.

Privacy: Woont u dicht aan de straatkant of in een dicht bewoonde wijk en gluren er regelmatig mensen naar binnen? Door rolluiken sluit u dat gedeelte van uw woning af waardoor u in alle rust kunt doen wat u wilt, zonder dat de hele buurt op de hoogte is.

Soorten rolluiken:

Naast de standaard rolluiken, plaatsen wij o.a. ook rolluiken op zonne-energie, rolluiken met kantelbare lamellen (buitenjaloezie-effect), veiligheidsrolluiken, XT rolluiken (garagedeur) en compact XS rolluiken (zeer compacte bak en geleiders, staat dus mooi subtiel aan uw gevel).

Meer weten over rolluiken ?

Wilt u meer weten over rolluiken of een paar voorbeeldfoto’s bekijken van rolluiken die wij geplaatst hebben ? Ga naar de rolluikenpagina op de website.

Wij leveren en plaatsen rolluiken voor particulieren, bedrijven, winkels, scholen, zorginstellingen etc. door heel Nederland en zijn veel actief in onze eigen regio, zoals o.a. Rhenen, Veenendaal, Ede, Bennekom, Renkum, Wageningen, Amerongen, Leersum, Doorn, Driebergen Zeist, Utrecht, Gelderland, Betuwe e.o.

 

 

 


Meer blog-items