0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Kies de juiste zonwering voor uw openslaande deuren

Kies de juiste zonwering voor uw openslaande deuren

Openslaande deuren brengen een zee van licht in uw woning. Heerlijk! Maar wanneer de zon te fel schijnt, kan dit uw comfort binnenshuis beïnvloeden. Het wordt al gauw te warm, vooral tijdens de hete zomerdagen. Ook kunnen openslaande deuren een onprettig gevoel van inkijk creëren. Zonwering voor openslaande deuren biedt de perfecte oplossing om deze problemen te verhelpen. In deze blog bespreken we uitgebreid de mogelijkheden voor buitenzonwering met een focus op knikarmschermen, rolluiken en screens.

Knikarmschermen

Kies de juiste zonwering voor uw openslaande deuren. Knikarmschermen zijn een populaire keuze voor openslaande deuren. Ze zijn eenvoudig te bedienen en bieden een grote mate van zonwering. De knikarmen zorgen ervoor dat het scherm schuin naar voren afloopt, waardoor u ook onder het scherm van uw terras kunt genieten. Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en doeken.

Voordelen knikarmschermen 

Nadelen knikarmschermen

Rolluiken

Rolluiken bieden niet alleen zonwering, maar ook privacy en extra beveiliging. Ze worden op de muur boven uw openslaande deuren gemonteerd en kunnen elektrisch of handmatig worden bediend. Wij kunnen ook rolluiken op zonne-energie leveren. Verder zijn er rolluiken met kantelbare lamellen, waardoor u zelf het gewenste lichtinval kunt bepalen.

Voordelen rolluiken

Nadelen rolluiken

Screens

Screens zijn een populaire vorm van zonwering. Ze worden aan de buitenkant van uw raamkozijn gemonteerd en zorgen voor een optimale zonwering, terwijl u nog steeds zicht naar buiten heeft. Screens zijn ook windvast te verkrijgen en in diverse kleuren leverbaar. Ook elektrische bediening is mogelijk.

Voordelen screens

Nadelen screens

Tips voor het kiezen van de juiste zonwering

Ten eerste is het belangrijk wat uw behoeften zijn. Heeft u alleen zonwering nodig of vindt u privacy en/of extra beveiliging ook belangrijk? Daarnaast is het goed om te bepalen wat uw budget is. En wilt u handmatige of elektrische bediening? Wij van FREMA Zonwering kunnen u uitstekend adviseren bij het kiezen van de juiste zonwering voor uw situatie.


Meer blog-items