0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Meer omzet op je terras met Dickson horeca zonwering

Meer omzet op je terras met Dickson horeca zonwering

Zonweringdoek geeft omzet een flinke boost

Gasten hoeven niet meer binnen te zitten als de zon schijnt. Met een goed zonweringdoek kunnen gasten het hele seizoen van de buitenlucht genieten

Werkdagen die doorlopen tot een ‘after work’, seizoenen die zich niet meer houden aan de kalender, vrienden die elkaar willen ontmoeten…
Voeg daar nog de nieuwe trend van uw klanten aan toe om op een terras iets te gaan drinken of eten, zelfs in de winter! Voor u zijn het allemaal buitenkansen om uw terras open te houden! Binnen zitten hoeft eigenlijk nooit meer, in geen enkel seizoen.
Zonweringdoek wordt vaak intensief op de proef gesteld op restaurantterrassen en aan hotelgevels. Het multifunctionele doek Orchestra Max is speciaal geschikt voor permanente installaties die veelvuldig blootstaan aan vervuiling en weersomstandigheden. Specifiek ontwikkeld voor professioneel gebruik door winkels, hotels en restaurants.

Verhoog uw bezoekerscapaciteit

Een zonwering met doek van Orchestra Max maakt dat uw klanten altijd graag op uw terras zitten, of het nu zonnig is of bewolkt. Het beschermt ze tegen de warmte van de uv-stralen, maar ook tegen de regen. U hoeft geen zonwering meer op te rollen of uw klanten naar binnen te laten verhuizen bij de eerste druppel.

Met de juiste horeca zonwering kunt u 30 procent van uw omzet halen op het terras. (Bron: CHD Expert). Mis deze buitenkans niet en kies voor een goed zonweringdoek om uw klanten in elk seizoen te beschermen.

Win tijd

Door zijn speciale coating is het doek Orchestra Max extra waterbestendig en onderhoudsvriendelijker. Regen of eenvoudig spoelen met water is al genoeg om vuil (van insecten tot stof) weg te spoelen. Dat maakt schoonmaken van deze horeca zonwering zoveel eenvoudiger.
Het zonweringdoek Orchestra MAX onderscheidt zich van Orchestra door de ongekleurde coating aan één kant die hem extreem waterafstotend maakt. Ideaal voor vaste, permanente installaties buiten zoals markiezen en pergola’s.
Het doek garandeert een heel goede en lange kleurbestendigheid, en buitengewoon goede bescherming tegen uv-stralen en weersomstandigheden, samen met een groot onderhoudsgemak.

Innovatie met Europeees onderzoekslabel

Het doek Orchestra Max kreeg het certificaat ‘Selfcleaning ‘ Inspired by Nature’ van het centrum ITV Denkendorf: het belangrijkste centrum voor textielonderzoek in Duitsland. Dit garandeert 100% de doeltreffendheid van de nieuwe zelfreinigende Permaclean- behandeling van het doek. (Bron: Misset Horeca, Dickson zonwering)

Meer weten over Dickson doeken en bedrijfszonwering ? Wij zijn al jarenlang tevreden dealer van de zonweringcollecties van Dickson en plaatsen regelmatig zonwering voor (horeca) bedrijven, winkels e.d. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!


Meer blog-items