0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Haal inspiratie uit zonwering: creëer een oase van comfort en stijl

Haal inspiratie uit zonwering: creëer een oase van comfort en stijl

Genieten van zon en schaduw

De zomer is weer in volle gang en dat betekent dat de zon haar stralen genereus verspreidt. Hoewel we allemaal genieten van de warmte en het licht dat de zomer met zich meebrengt, kan de intense hitte soms ook voor uitdagingen zorgen. Vooral als het binnen in huis ondraaglijk warm wordt. Maar wees gerust, er is een praktische en stijlvolle oplossing die de zomermaanden aangenamer maakt: zonwering! Laat ons u inspireren met enkele geweldige ideeën om uw huis te veranderen in een oase van comfort en stijl.

Rolluiken

Allereerst, rolluiken zijn niet alleen effectief in het blokkeren van de zonnestralen, maar ze bieden ook privacy en isolatie. Kies voor moderne solar rolluiken voor ultiem gemak en experimenteer met verschillende kleuren die passen bij de uitstraling van uw huis.

Bovendien zijn er ook solar rolluiken met zongestuurde motor; het rolluik sluit zich automatisch in functie van de omgeving (zonlicht en buitentemperatuur). En niet alleen tijdens de warmtepieken in de zomer, maar ook gedurende de koude wintermaanden met de zontoevoer.

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm houdt u de zon van uw ramen, blijft het heerlijk koel binnen en zijn uw meubels en gordijnen ook nog eens beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht. Wij plaatsen met voorkeur het fraaie en sterke type uitvalscherm Maxi Neos. Deze zonwering heeft standaard stormarmen, waardoor het wel tegen een (wind)stootje kan. Dit uitvalscherm is in vele kleuren leverbaar, waardoor deze altijd perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Terrasschermen

Creëer een ontspannen buitenruimte met terrasschermen. Terrasschermen kunnen tot zeer grote afmetingen gerealiseerd worden. Hierbij is de kleur- en doekkeuze zeer uitgebreid met collecties van de topmerken Tibelly, Swela en Sunvas. Ook regenbestendige doeken zijn mogelijk, evenals uitbreidingen met (led)verlichting en sensoren voor regen en wind. Deze oplossing beschermt u tegen de felle zon en laat u buiten genieten zonder te verbranden.

Markiezen

Geef uw huis een vleugje elegantie met markiezen. Deze klassieke zonwering creëert een charmante uitstraling voor zowel moderne als traditionele woningen. Markiezen kunnen in verschillende houtsoorten en aluminium worden gemaakt.

Screens

Voor grote ramen en schuifdeuren zijn screens een perfecte oplossing. Deze moderne zonwering houdt niet alleen de zon buiten, maar voegt ook een strakke en minimalistische uitstraling toe aan uw interieur. Naast de standaard (zip) screens zijn er ook screens op zonne-energie. Een uitkomst voor als u in de woning niets meer in het zicht wilt hebben.

Geniet van de zomer

Onthoud dat zonwering niet alleen functioneel hoeft te zijn, maar ook een belangrijke rol speelt bij het verbeteren van de sfeer en het uiterlijk van uw huis. Speel met kleuren, patronen en materialen om een zonwering te vinden die perfect bij uw smaak en interieur past. Wij hopen dat deze inspiratie u helpt bij het vinden van de perfecte zonwering voor uw huis. Geniet van een zomer vol comfort, stijl en bescherming tegen de zon!


Meer blog-items