0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Denk aan de toekomst met solar zonwering

Denk aan de toekomst met solar zonwering

Met solar zonwering kiest u voor een milieubewuste en duurzame toekomst. Lees waarom ook FREMA Zonwering dit als speerpunt heeft

Milieubewust leven is steeds belangrijker geworden. We willen allemaal ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Er zijn veel manieren om milieubewust te leven, zoals minder vlees eten, minder vliegen en energie besparen. Ook wij vinden het belangrijk om met onze zonwering milieubewust bezig te zijn en daarom leggen wij zoveel mogelijk de focus op zonne-energie.

Waarom kiezen voor zonwering op zonne-energie?

Iedereen wil duurzaam wonen. Niet alleen vanuit financieel oogpunt, maar ook om milieubewust te leven. Daarom zijn onze producten op zonne-energie niet alleen een optie, maar is het ook echt een speerpunt bij ons. Daarvoor werken wij ook intensief samen met onze leveranciers, waarbij BC Sunprotection zelfs een campagne gestart is: Think Solar!

Al in een eerder blog van ons zijn we dieper ingegaan op één van de belangrijkste voordelen van zonwering: energiebesparing. Zonwering helpt om uw woning koeler te houden tijdens de zomermaanden, waardoor de airconditioning minder hoeft te werken, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik, de energierekening en een verlaging van de CO2-uitstoot.

Solar rolluiken

Naast dat rolluiken de warmte tijdens de zomermaanden buitenhouden, zorgen ze door hun isolerende werking er ook voor dat de warmte binnenblijft tijdens de wintermaanden. Hierdoor bespaart u op energie. En het mooiste is: de rolluiken worden aangedreven door de zon. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar verkleint ook de ecologische voetafdruk. Het gebruik van zonne-energie vermindert onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en draagt bij aan een schonere, groenere wereld voor ons allemaal.

Screens op zonne-energie

Onze screens zijn niet alleen superstrak en effectief in het reguleren van de hoeveelheid licht en warmte die in huis binnenkomt, maar werken ook nog eens op zonne-energie. Hierdoor wordt niet alleen het comfort verhoogd, maar ook de impact op het milieu verminderd. Daarnaast bieden solar screens nog meer voordelen.

Gaat u ook voor een duurzame toekomst?

Wij kiezen voor een groenere en duurzamere toekomst door te werken met solar zonwering. Het is een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor het verminderen van het energieverbruik en de CO2-uitstoot. Dus waar wacht u als huiseigenaar op? Investeer in een betere wereld.


Meer blog-items