0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


De kracht van solar rolluiken van Bubendorff

In dit artikel gaan wij in op de kracht van het gerenommeerde merk Bubendorff, waarvan wij de solar rolluiken plaatsen. Lees er hier meer over:

Eén van de gerenommeerde merken waarmee wij werken, is Bubendorff. Het bedrijf staat bekend om de meest soepele en duurzame solar rolluiken in de markt. Het rolluik gaan jarenlang mee en de krachtige motor zorgt ervoor dat het luik vrijwel geruisloos en zeer soepel te bedienen is.

Waarom wij kiezen voor solar rolluiken van Bubendorff?

Bubendorff is specialist op het gebied van solar oplossingen, waardoor ze veel kennis en ervaring hebben om hun rolluiken verder te blijven ontwikkelen. Bovendien produceert Bubendorff al vele jaren hun eigen solar motoren.

De solar rolluiken hebben allemaal een zelfstandige zonnecel met een hoog rendement van 3,6W – 5,6V. Daarnaast hebben de accu’s ook een hoge capaciteit en vermogen. De accu is volledig geïntegreerd, waardoor er geen extra kabels nodig zijn. Bovendien is de accu afgeschermd, waardoor het bestand is tegen alle weersinvloeden. Dit is positief voor de levensduur.

Voordelen van solar rolluiken van Bubendorff

Wilt u ook solar rolluiken?

Wij plaatsen zowel solar rolluiken als elektrische rolluiken van het merk Bubendorff. Naast de standaard rolluiken plaatsen wij ook veel rolluiken met kantelbare lamellen. Wilt u graag meer informatie ontvangen of een passend advies? Neem contact met ons op.


Meer blog-items