0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Plisséhordeuren

Plisséhordeuren

Niet zomaar een hordeur!

Plisséhordeuren, design en bescherming

De plisséhordeuren van Aurora zijn de enige hordeuren waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. Deze hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm toegepast worden. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden.

Plisséhordeuren

De voordelen van Aurora horren

Met horren van Aurora laat je gezonde lucht binnen en houd je de insecten buiten.

De meeste mensen worden blij van de lente en zomer. Deuren en ramen gaan open om weer te genieten van de frisse buitenlucht. Maar, met het mooie weer komt de stroom met insecten ook weer op gang. Vooral met eten en slapen levert dit ongemak op. In het ergste geval dragen de insecten ook ziektes over, daarom is het niet alleen fijner, maar ook verstandig om ze op afstand te houden.

Welke hor u ook kiest, er is altijd een hor die in uw ramen en deuren past. Met de keuze uit verschillende typen gaas en kleuren is het geheel naar uw wens. Ook genieten van een insectvrije woning? Neem contact met ons op.

 

Interesse in een plisséhordeur, voor thuis of uw onderneming?

Maak een afspraak vraag meer informatie aan of bel 0317 - 613 285 of 06-223 700 34 voor een vrijblijvend advies en offerte

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (op basis van 34 klantrecensies).

Sluiten