0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Binnenscreens

Binnenscreens

Binnenscreens, strakke en doeltreffende zonwering zowel voor thuis als op kantoor

Door de moderne en minimalistische uitstraling en de ideale wering van zonlicht op beeldschermen worden binnenscreens meer en meer toegepast bij kantoorpanden en woningen. Niet alleen zijn binnenscreens compact in opgerolde toestand, maar ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Deze screens kunnen naast handbediening, ook met elektrische bediening geleverd worden.

Collectie

De  binnenscreencollectie omvat een breed aanbod van verschillende stofkwaliteiten. Van lichtdoorlatend tot verduisterend, of van basic tot hoogwaardig. Het verschil in weving, stofdikte of coating bepaalt hoeveel licht elke stof doorlaat. Daarnaast zijn er ook screenstoffen voor rolgordijnen in ons assortiment. Deze stoffen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een vocht– en schimmelwerende functie. Dit maakt de rolgordijnen van screenstof heel geschikt voor de badkamer of keuken.

Ideale binnenzonwering voor grote ramen

En heeft u extra grote ramen in uw woning of kantoor ? Dan zijn deze binnenscreens ook geschikt. Dankzij onze hoogstaande techniek kunnen wij ramen tot maar liefst 8 meter breed bekleden met deze raamdecoratie. Hiervoor koppelen we meerdere binnenscreens aan elkaar. U kunt deze zowel samen als apart van elkaar bedienen. Wij infomeren u graag over de mogelijkheden.

 

Interesse in Binnenscreens, voor thuis of uw onderneming?

Maak een afspraak vraag meer informatie aan of bel 0317 - 613 285 of 06-223 700 34 voor een vrijblijvend advies en offerte

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (op basis van 34 klantrecensies).

Sluiten