0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Screens Driebergen

Screens Driebergen

Screens geplaatst bedrijfspand McGregor Fashion Group te Driebergen

Screens geplaatst op een erker en bovenverdieping van een bedrijfspand in Driebergen. Deze screens zijn afzonderlijk van elkaar elektrisch te bedienen. Ook interesse in screens ? Neem contact op en laat u vrijblijvend informeren !

Met zonwerende screens altijd een koel binnenklimaat en een vrij uitzicht naar buiten !

Screens

Screens kennen geen zij-inval, wat leidt tot een zon vrij interieur. Daarnaast houdt een screen het schadelijke UV-licht buiten. Dit helpt om verkleuring van uw gordijnen en meubels te voorkomen.
Het produkt is vrij compact en goed toepasbaar, omdat het geen uitstekende delen heeft.
De vlakhangende screen filtert direct de invallende zon, en weert 80% van de warmte. Dit systeem is ook windvast(zipscreen) te verkrijgen, en windvast wordt ermee bedoeld niet alleen in de onderste positie, maar elke gewenste positie. De bak en geleiders zijn te verkrijgen in elke RAL kleur. Screens worden geleverd met een kastmaat van 75 mm, 85 mm en 95 mm. Voor optimale lichtinval wordt deze voorzien van een afgeschuinde voorlijst. Bij elektrische bediening wordt de bakmaat in 85 mm of 95 mm geleverd.

Zip screen

Het grote voordeel ten opzichte van het standaard model Select screen is dat het doek over de gehele hoogte in de geleiders gefixeerd wordt door middel van een rits. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen geleiders en doek. Door deze fixatie van het doek in de geleiders is de ZIP screen 100% windvast en worden insecten buiten de deur gehouden.

Qua bediening zijn er de volgende opties:

  • Handbediening d.m.v. slingerbediening of een optrekband.
  • Elektrische bediening d.m.v. een opbouwschakelaar.
  • Elektrische bediening d.m.v. een Somfy afstandbediening.
  • Draadloze bediening (wifi) via uw telefoon of Ipad.

 

Uitgevoerd in: Driebergen.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten