0317 - 613 285 voor vrijblijvend advies


Markiezen geplaatst IJsselstein

Markiezen geplaatst IJsselstein

Markiezen geven uw pand meer uitstraling ! Bekijk dit project in IJsselstein

Elektrisch bedienbare markiezen geplaatst voor een zorginstelling te IJsselstein. Deze  zijn uitermate geschikt voor plaatsing boven (niet openstaande) ramen. Doordat de zijkanten dicht zijn biedt dit een optimale zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort. De bediening kan ook elektrisch op een tijdschakelaar en/of zon-wind meter. De markies wordt gedeeltelijk beschermd door een dekplank en zijplanken toe te passen.
Deze traditionele zonwering staat niet alleen  mooi op woningen maar is ook uitermate geschikt voor winkels, horeca of bedrijfspanden. U geeft hiermee meer uitstraling aan uw bedrijfspand en uw bedrijf valt ook meer op met markiezen voorzien van bedrukking (logo’s /bedrijfskleuren).

De  keuze van het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van de markies. U heeft de keuze uit een ruime collectie markiesdoeken. Deze doeken zijn allemaal eenvoudig te onderhouden en zijn weerbestendig en slijtvast. Markiezen geven ieder pand een nostalgische uitstraling !

Uitgevoerd in: IJsselstein.

Ook op zoek naar passende zonwering?

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Sluiten